Etusivu

VKK

Lajit

Kurssit

Harjoitusajat

Kisaottelijat

Kurssit

Uudet Kickboxing-, Krav Magan ja Brasilialaisen jujutsun peruskurssit alkavat tammi- ja elokuussa. MMA:n peruskurssia ei järjestetä. Peruskurssit kestävät 2,5 kk ja maksavat 150 euroa (ilmoittautumismaksu vähennetään kurssin hinnasta). Varaat paikkasi alkavalta peruskurssilta maksamalla 10 euroa salin tilille FI06 1400 3000 1263 65, Swift: NDEAFIHH ja laittamalla viestiksi nimesi ja lajin, jota haluat harrastaa. Kurssit täyttyvät aina ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen alkamisesta tulee tieto etusivulle.

Salin syyskauden (1.8.-31.12.) ja kevätkauden (1.1.-31.5.) harjoittelumaksu on 375 euroa tai 85 euroa/kk. Maksamalla kausi- tai kuukausimaksun saat käydä missä tahansa lajin harjoituksissa. 10-kerran kortti maksaa 150 euroa. Kesäkuu maksetaan aina erikseen kuukausimaksuna. Sali on heinäkuun kiinni.

Kickboxingin peruskurssin treenit ovat tiistaisin ja torstaisin klo 17:30 alkaen ja keltaisten vöiden treenit ovat tiistaisin ja torstaisin klo 18:30 alkaen. Ylempien vöiden treenit alkavat tiistaisin ja torstaisin klo 19:30. Valmentajana on Pasi Rantala.

Krav Magan peruskurssin ja Krav Magan ylempien vöiden treeniajat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin. Valmentajana on Minna Laine.

Brasilialaisen jujutsun peruskurssin ja ylempien vöiden treenit ovat keskiviikkoisin ja lauantaisin. Maanantaisin on no-gi treenit.

Yhteistyökumppanit

Saneeraustalo

Varmatie Oy

Fairtex

Adidas

CC-Company

Hepacon

Varmarent

Sun nutrition